fbpx

Euroliquids

Herkomst: Nederland
Aantal vestigingen: 1
Aantal medewerkers: 33
Op de locatie sinds: 1989
Euroliquids is een dynamisch productiebedrijf gevestigd in Europoort. Wij produceren een ruim assortiment aan vloeibare meststoffen voor de land- en tuinbouw en chemicaliën voor de industrie. We hebben een lange historie en veel ervaring waar we u mee van dienst kunnen zijn. Maatwerk, kwaliteit en flexibiliteit staan bij ons centraal.
Wat doen we?

Euroliquids, in 1989 door Kemira Chemicals opgericht als de Liquid Fertilizer plant, is een dynamisch productiebedrijf gevestigd in de Europoort. We produceren vloeibare meststoffen voor de land- en tuinbouw.

Euroliquids wordt gekenmerkt door drie kernwoorden: maatwerk, kwaliteit en flexibiliteit. Veel fabrieken produceren één ding en zijn daar helemaal op ingericht. Euroliquids produceert tientallen producten in kleine batches waardoor we heel gemakkelijk aanpassingen kunnen doen en snel over kunnen schakelen op een ander product. Deze flexibiliteit doet echter niets af aan de kwaliteit van onze producten. Klanten moeten bij ons kunnen rekenen op een product van de hoogste kwaliteit. Niets komt bij ons binnen of gaat eruit zonder dat het zorgvuldig op ons eigen laboratorium is geanalyseerd.

De afgelopen tien jaar is het bedrijf vier keer zo groot geworden. Het aantal producten dat we leveren is verdubbeld en we hebben meer dan ooit grip op de kwaliteit en de veiligheid. Dit alles is een echte teamprestatie en daar zijn we trots op!

Wat doen we aan veiligheid?

We hebben veel procedures die gericht zijn op de veiligheid voor onze mensen en onze omgeving. Die kennen en respecteren we ook, omdat we er in geloven dat ze ons helpen dat veilige bedrijf te zijn. Bij de onverhoopte omstandigheden van een incident helpen ze ons de negatieve gevolgen zo veel mogelijk te beperken.

Waarom doen we mee aan het Burengesprek?

We geloven erin dat je moet investeren in je relatie met je omgeving en dus je directe buren. Of dat nou bedrijven of bewoners van het gebied zijn.

MEER NIEUWS

  • Lotte van Halderen - Vopak

Lotte van Halderen – Terminal Manager Vopak Energy Terminals

"Ik vind het geweldig dat ik in mijn huidige baan een verandering kan opstarten met betrekking tot de vergroening."

  • Rob Laarman Air Liquide

Rob Laarman – HSQE Engineer bij Air Liquide in Rozenburg

“Als voorzitter van de Dorpsraad Rozenbrug zet ik mij graag in voor de jeugd, maatschappelijke projecten en de verenigingen.”

ANDERE BEDRIJVEN

2 mei 2024 - Op 11 juni 2024 (16:00-18:00 uur) ...

  • Ducor Petrochemicals

Ducor Petrochemicals is gespecialiseerd in de productie van polypropeenproducten en verkoop van polyetheenproducten. Deze producten worden gebruikt als grondstof voor uiteenlopende toepassingen.

  • LyondellBasell

LyondellBasell behoort tot de drie grootste chemiebedrijven ter wereld. Wereldwijd werken meer dan 18.000 mensen bij ons bedrijf en verkopen we onze producten in meer dan honderd landen.

2024-04-09T16:55:10+02:00