fbpx

Drie bedrijven wachten in spanning op uitslag Shout-Out Award DMCR Kinderraad

14 juni 2023 – De DCMR Kinderraad heeft drie bedrijven geselecteerd die kans maken op de állereerste Shout-Out Award. Deze drie bedrijven maken kans op een compliment voor hun groene aanpak en blik op de toekomst. De DCMR Kinderraad wil een rolmodel een podium geven om andere bedrijven te inspireren hun duurzaamheidsbeleid te intensiveren. De drie nominaties zijn gebaseerd op een speciale checklist die de kinderen in samenwerking met experts hebben opgesteld.

De drie genomineerde bedrijven, Asbeter, APM Terminals en Plant One zijn individueel geïnterviewd door leden van de Kinderraad. Deze interviews vormen de basis van de uiteindelijke uitslag. Alle bedrijven hebben een ander specialisme. Zo maakt Asbeter een duurzaam en veilig product door beton met asbest te recyclen. APM Terminals voert de logistieke dienst naar hun terminal, met een jaarlijkse overslag van ruim 4 miljoen standaard containers, volledig elektrisch uit. Plant One fungeert als broedplaats voor duurzame industriële start-ups.

Uitreiking Shout-Out Award
Op 28 juni maakt de DCMR Kinderraad de winnaar van de speciale Shout-Out Award bekend. De leden van de Kinderraad onthullen de Shout-Out Award bokaal en overhandigen deze aan het meest duurzame bedrijf van dit moment in de Regio Rijnmond.

Bron: DCMR
Beeld: Ariane Kok

MEER NIEUWS

Euroliquids nieuwste lid Burengesprek Botlek Europoort

22 april 2024 - We stellen u graag voor aan het nieuwste lid van het Burengesprek Botlek Europoort: Euroliquids! Euroliquids is in 1989 door Kemira ...

Eerste boring Porthos is een feit

15 april 2024 - Op zaterdag 13 april was het zo ver, de eerste boring voor Porthos is een feit. Op de Maasvlakte is een ...