fbpx

Save the date

05-05-2022 – Het is zo ver, op 31 mei organiseert Burengesprek Botlek Europoort haar eerste fysieke bijeenkomst van 2022. Op deze avond komen verschillende sprekers aan het woord én gaan we met bewoners in gesprek over het industriegebied.

Deze bijeenkomst is een goede gelegenheid om kennis te maken met de aangesloten bedrijven. Er zijn verschillende sprekers aanwezig van deze bedrijven die uitgebreid zullen vertellen over de organisatie en ontwikkelingen. Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Niet alleen aan de bedrijven, maar ook aan ons als Burengesprek. Kortom een goed moment om een open gesprek te voeren.

Datum en tijdstip
– Dinsdag 31 mei 2022
– van 19:00 – 21:00

Meer informatie over de locatie en het programma volgt binnenkort. Wil jij deze bijeenkomst bijwonen? Meld je dan hier aan.

MEER NIEUWS

Euroliquids nieuwste lid Burengesprek Botlek Europoort

22 april 2024 - We stellen u graag voor aan het nieuwste lid van het Burengesprek Botlek Europoort: Euroliquids! Euroliquids is in 1989 door Kemira ...

Eerste boring Porthos is een feit

15 april 2024 - Op zaterdag 13 april was het zo ver, de eerste boring voor Porthos is een feit. Op de Maasvlakte is een ...