fbpx

Save the date Fysieke Bijeenkomst

31-8-08-2023 – Het is zo ver, op dinsdagavond 31 oktober opent Huntsman haar deuren voor de fysieke bijeenkomst van Burengesprek Botlek Europoort. Gedurende deze avond komen verschillende sprekers aan het woord én gaan we met bewoners in gesprek over een veilige en toekomstbestendige leefomgeving.

Deze bijeenkomst is een goede gelegenheid om kennis te maken met de aangesloten bedrijven en hun initiatieven voor een veilige toekomst. Op een bijzondere locatie gaan we met elkaar in gesprek over de toekomst en de veiligheid van het Botlek-Europoortgebied én is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan de verschillende sprekers en bedrijven, maar ook aan het Burengesprek. Een goed moment voor een open dialoog.

Praktische informatie
– Dinsdag 31 oktober 2023
– Inloop om 19:00 uur.
– Programma: 19:30 uur – 21:00 uur
– Locatie: Huntsman, Merseyweg 10
3197 KG, Botlek Rotterdam

Meer informatie over de locatie en het programma volgt binnenkort. Wil jij deze bijeenkomst bijwonen? Meld je dan hier aan.

 

MEER NIEUWS

Koole Terminals Group verder als Chane

26 juni 2024 - Koole Terminals Group gaat verder onder de naam Chane. Het bedrijf verzorgt de bulkopslag van vloeistoffen. De naamswijziging is een gevolg ...

Bewoners krijgen inkijkje bij Kemira Botlek Rotterdam

14 juni 2024 - Een heleboel vragen, een goed gesprek, nieuwe indrukken en verwonderde gezichten. Dat was het resultaat van het bedrijfsbezoek aan Kemira Botlek ...