fbpx

Save the date Fysieke Bijeenkomst

31-8-08-2023 – Het is zo ver, op dinsdagavond 31 oktober opent Huntsman haar deuren voor de fysieke bijeenkomst van Burengesprek Botlek Europoort. Gedurende deze avond komen verschillende sprekers aan het woord én gaan we met bewoners in gesprek over een veilige en toekomstbestendige leefomgeving.

Deze bijeenkomst is een goede gelegenheid om kennis te maken met de aangesloten bedrijven en hun initiatieven voor een veilige toekomst. Op een bijzondere locatie gaan we met elkaar in gesprek over de toekomst en de veiligheid van het Botlek-Europoortgebied én is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan de verschillende sprekers en bedrijven, maar ook aan het Burengesprek. Een goed moment voor een open dialoog.

Praktische informatie
– Dinsdag 31 oktober 2023
– Inloop om 19:00 uur.
– Programma: 19:30 uur – 21:00 uur
– Locatie: Huntsman, Merseyweg 10
3197 KG, Botlek Rotterdam

Meer informatie over de locatie en het programma volgt binnenkort. Wil jij deze bijeenkomst bijwonen? Meld je dan hier aan.

 

MEER NIEUWS

Euroliquids nieuwste lid Burengesprek Botlek Europoort

22 april 2024 - We stellen u graag voor aan het nieuwste lid van het Burengesprek Botlek Europoort: Euroliquids! Euroliquids is in 1989 door Kemira ...

Eerste boring Porthos is een feit

15 april 2024 - Op zaterdag 13 april was het zo ver, de eerste boring voor Porthos is een feit. Op de Maasvlakte is een ...