fbpx

Onderhoudswerkzaamheden bij Ducor

Ducor voert van maandag 25 tot en met 29 januari werkzaamheden uit aan het fakkelsysteem. Deze onderhoudswerkzaamheden zijn noodzakelijk om de installaties ook in de toekomst veilig te laten draaien. Bij deze werkzaamheden kan enige overlast ontstaan, die te zien of te horen kan zijn. Ducor vraagt de omgeving om begrip en excuseert zich voor eventuele overlast.

Het fakkelsysteem van Ducor zorgt dat vrijkomende gassen veilig te worden verbrand met zo min mogelijk milieubelasting. Tijdens de onderhoudswerkzaamheden kunnen er meer gassen naar de fakkel geleid worden dan normaal het geval is. Mogelijk is een stoominjectie noodzakelijk voor een optimale verbranding van de gassen. Door de hoogte van de fakkel (98 meter) en de stoominjectie, kan dit in de omgeving, bijvoorbeeld in Rozenburg, goed te horen en te zien zijn.

Ducor is gevestigd op het 5210-bedrijventerrein aan de Merseyweg, nabij Rozenburg. Voor vragen kunt u mailen naar info@ducorchem.com of ga naar de website.

MEER NIEUWS

(Video) De bewonersbijeenkomst van 29 januari

9 februari 2024 – Op maandagavond 29 januari vond bij Muziektheater de Ontmoeting in Rozenburg de fysieke bewonersbijeenkomst van het Burengesprek plaats. Een avond vol ...

Goede discussies dragen bij aan succesvolle bewonersbijeenkomst

7 februari 2024 - Op maandagavond 29 januari was het zover, de tweede fysieke bewonersbijeenkomst van het Burengesprek Botlek Europoort bij Muziektheater de Ontmoeting te ...