fbpx

Nobian onderdeel van VN-campagne ‘Vision 2045’

30 mei 2024 – Nobian, mede gevestigd in het Botlek Europoort gebied, maakt deel uit van de VN-campagne ‘Vision 2045’. Deze campagne viert het 100-jarig bestaan van de Verenigde Naties in 2045. De campagne omvat een serie met korte documentaires over wereldwijde bedrijven die vandaag de dag anderen inspireren om actie te ondernemen op het gebied van duurzaamheid om uiteindelijk de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de VN tegen 2045 te behalen. 

Eerder deelde het Burengesprek feiten over zout. Deze onmisbare grondstof wordt door Nobian gebruikt bij het creëren van groenere chemie. Nobian maakt door middel van zijn ‘Grow Greener Together’ duurzaamheidsprogramma, het doel om in 2040 netto nul CO2 uit te stoten, haalbaar. Het bedrijf legt hierbij de nadruk op het belang van een gezamenlijke verantwoordelijkheid.

De video over Noban is deze maand gelanceerd. De film laat zien hoe ‘Grow Greener Together’ in de praktijk wordt gebracht met een aantal concrete projecten. Bekijk de inspirerende video hier.

Beeld: Nobian

MEER NIEUWS

Nobian onderdeel van VN-campagne ‘Vision 2045’

30 mei 2024 - Nobian, mede gevestigd in het Botlek Europoort gebied, maakt deel uit van de VN-campagne 'Vision 2045'. Deze campagne viert het 100-jarig ...

Partijen bereiken overeenstemming over uitbreiding Botlek Stoomnetwerk

14 mei 2024 - Eind april is er overeenstemming bereikt over de uitbreiding van het Botlek Stoomnetwerk. AVR en Cabot produceren veel stoom met hun ...