fbpx

Koole Terminals Group verder als Chane

26 juni 2024 – Koole Terminals Group gaat verder onder de naam Chane. Het bedrijf verzorgt de bulkopslag van vloeistoffen. De naamswijziging is een gevolg van de overname van Alkion Terminals in 2022 en Maastank in 2023. Chane wil als één team de toekomst tegemoet gaan, waarbij zij haar positie als toonaangevend Europees platform voor bulkopslag van vloeistoffen wilt verstevigen. 

John Kraakman, CEO van Chane: “Deze week rollen we een nieuwe merkidentiteit uit waarmee we beter laten zien wie we zijn. Deze ontwikkeling versterkt onze positie als belangrijke schakel in de supply chain en hoeksteen van de Europese logistieke markt, en benadrukt onze gezamenlijke en proactieve werkwijze om waarde te creëren voor onze klanten.”

Het bedrijf bevindt zich in het hart van de toeleveringsketen, in havens door heel Europa. Dé ideale positie om haar partners van dienst te zijn.

Beeld: Chane

MEER NIEUWS

Grote stroomstoring in het Rijnmondgebied

3 september 2024 – Grote stroomstoring in het Rijnmondgebied ***Update: de stroomstoring is opgelost.*** In het westelijke deel van het Rijnmondgebied is sinds vanochtend de ...

In gesprek met Rozenburgers tijdens Veiligheidsdag

30 augustus 2024 – Afgelopen zaterdag, 24 augustus, stond het Burengesprek op de jaarlijkse Veiligheidsdag in Rozenburg. De Rozenburgers wisten het event goed te vinden en ...