fbpx

Euroliquids nieuwste lid Burengesprek Botlek Europoort

22 april 2024 – We stellen u graag voor aan het nieuwste lid van het Burengesprek Botlek Europoort: Euroliquids! Euroliquids is in 1989 door Kemira Chemicals opgericht als de Liquid Fertilizer plant. Het bedrijf produceert vloeibare meststoffen voor de land- en tuinbouw waarmee onze gewassen worden gevoed. Daarmee spelen ze een belangrijke rol in onze voedselproductie.

Euroliquids wordt gekenmerkt door drie kernwoorden: maatwerk, kwaliteit en flexibiliteit. Het bedrijf produceert, in tegenstelling tot andere bedrijven, tientallen producten in kleine hoeveelheden. Hierdoor kan Euroliquids flexibel overschakelen op de productie van een ander product.

Euroliquids sluit zich aan bij het Burengesprek Botlek Europoort omdat zij geloven in het investeren in hun relatie met de directe omgeving. Hiermee blijven ze in contact met zowel omliggende bedrijven als omwonende bewoners.

Beeld: Euroliquids

MEER NIEUWS

Bedrijfsbezoek Kemira Botlek Rotterdam 11 juni

2 mei 2024 - Op 11 juni 2024 (16:00-18:00 uur) staat er bij Kemira Botlek Rotterdam een bedrijfsbezoek gepland! Een unieke kans om een fabriek ...

Alles over waterstof en de energietransitie in de Botlek-Europoort: Expert Freddy Koetse (Air Products) aan het woord

25 april 2024 - Wellicht is het één van de meest besproken onderwerpen van de havenindustrie: waterstof. Met oog op de energietransitie is dit een ...