fbpx

Chane opent terminal in Geulhaven na uitbreiding opslagcapaciteit

15 oktober 2024 – Chane’s Geulhaven Terminal in Rotterdam breidt uit met 75.000 kubieke meter. De terminal is eind September geopend. Het bedrijf gaat hier de grondstoffen voor de productie van biobrandstoffen opslaan. Door de uitbreiding kan Chane zijn klanten, in tijden van de energietransitie, nóg beter faciliteren.

De uitbreiding van de Chane Terminal Geulhaven draagt de naam ‘Phase Two’. Chane verdubbelt met de uitbreiding van deze terminal zijn opslagcapaciteit naar een totale opslagruimte van 150.000 kubieke meter.

Tijdens de uitbreiding is de terminal geoptimaliseerd op het gebied van energieverbruik. Het verwarmingssysteem is energiezuinig en er is een systeem aangelegd dat het stroomverbruik monitort.

Veiligheid staat bij Chane hoog in het vaandel. Het bedrijf laat weten dat de terminal aan de hoogste veiligheidsnormen voldoet.

Beeld: Chane

MEER NIEUWS

  • Burengesprek - AVR

Afvalverwerkingsbedrijf AVR Rozenburg verwerkt weer restafval

11 oktober 2024 – De zogeheten ‘Energy-From-Waste’ installatie van AVR Rozenburg, die afval verwerkt en energie in de vorm van processtoom en stadswarme levert, is ...

Stof vrijgekomen op Vondelingenplaat in Rotterdam

7 oktober 2024 – Maandagmiddag, rond 12.30 uur, is tijdens het lossen van een schip aan de Vondelingenweg in Rotterdam een stof vrijgekomen. De deeltjes ...