fbpx

Bedrijfsbezoek Kemira Botlek Rotterdam 11 juni

2 mei 2024 – Op 11 juni 2024 (16:00-18:00 uur) staat er bij Kemira Botlek Rotterdam een bedrijfsbezoek gepland! Een unieke kans om een fabriek van dit formaat eens van dichtbij te bekijken.

Kemira draagt bij aan de ontwikkeling van een duurzame industrie en maakt schoon water bereikbaar voor meer mensen. Dankzij middelen voor waterbehandeling en aanvullende technische oplossingen helpt het bedrijf verschillende klanten bij de besparing van energie, water en grondstoffen.

Tijdens het bedrijfsbezoek vertelt Kemira tijdens een presentatie meer over haar bedrijfsprocessen en gaan we vervolgens de plant op om dit in praktijk te zien.

Ben je benieuwd naar hoe zij dit doen? Of heb je brandende vragen aan Kemira over hun bedrijfsprocessen en plannen voor de toekomst? Dan is dit het moment! Je schrijft je hier in.

Beeld: Kemira Botlek Rotterdam

MEER NIEUWS

Bedrijfsbezoek Kemira Botlek Rotterdam 11 juni

2 mei 2024 - Op 11 juni 2024 (16:00-18:00 uur) staat er bij Kemira Botlek Rotterdam een bedrijfsbezoek gepland! Een unieke kans om een fabriek ...

Alles over waterstof en de energietransitie in de Botlek-Europoort: Expert Freddy Koetse (Air Products) aan het woord

25 april 2024 - Wellicht is het één van de meest besproken onderwerpen van de havenindustrie: waterstof. Met oog op de energietransitie is dit een ...